Gå til hovedindhold

Graffiti til virksomheder: skiller sig ud med vægkunst

Hvordan fremtræder du som virksomhed i dag? 'Regelmæssig' reklame på plakater, som f.eks. I buskure og i offentlig transport, fungerer ikke altid længere: mennesker er ofte blinde i et overstimuleret miljø. Det, der forbipasserende vender deres hals ved, er gadekunst i form af graffiti vægmalerier. Så det er en god ide at omdanne din reklame til et vægmaleri. Det er derfor, vi laver graffiti til virksomheder. Det er slående på en smart og original måde.

Graffiti-vægmalerier for virksomheder er helt moderne, ingen idé er for skør for os, og vi har ingen grænser med hensyn til størrelse.

Hvad er graffiti for virksomheder?

Meget enkel: slående gadekunst, som du ofte støder på, men i tegn på din virksomhed. For eksempel en vægmaleri med en reklame, en tekst i smuk kalligrafisk håndskrift eller et kæmpe malet logo. Selv et maleri på gaden ('gademaleri') er muligt.

Eller levende maleri på for eksempel en udstilling eller begivenhed. Derefter sikrer vi dig, at du kommer til din stand ved at færdiggøre et maleri i løbet af dagen i tegnet på din virksomhed eller tjeneste. Det skaber ret og er garanteret at tiltrække offentligheden!

Vores ekspert tegn malere kan også male skilte og vinduer med deres stadige hånd, for eksempel med dit logo og åbningstider. Det giver din butik et autentisk look, der ser mere professionel ud end selvklæbende breve. Kort sagt: du kan ikke tænke på det som skør, hvis det er muligt.

Graffiti til kommuner og enkeltpersoner

Een reklamemaleri kan have en midlertidig karakter, men en permanent vægmaleri er også mulig. For eksempel kan kommuner drage fordel af et antigraffiti-vægmaleri. Vi har allerede leveret vægge med kunstnerisk graffiti til forskellige kommuner, for eksempel for at lysne op på et torv eller endda for at forhindre vandalistisk graffiti (tags).

Du kan selvfølgelig også bruge vores tjenester som privatperson, vi leverer vægmalerier både inde og ude. Tænk på et fotorealistisk portræt af din familie eller en væg i din stue eller have med en kreativ vri. Læs mere om, hvordan og til hvad vores professionelle graffiti kunstnere kan ansættes.

Vægmaleri DRBG

Et vægmaleri i et selskabs cykelskur

Vægmalerier som vægdekoration

vægmalerier er mulige på indvendige og udvendige vægge. Graffiti vægmalerier for virksomheder er helt moderne. Vi ser mere og mere ofte, at virksomheder har et ægte blikfang på deres firmavæg lavet af vores graffitiselskab.

Det ser ikke kun pænt og professionelt ud, men fungerer også som et originalt og iøjnefaldende billboard. Det gør også din ejendom til et unikt objekt, der helt sikkert efterlader et varigt indtryk på dine kunder.

I øvrigt behøver det ikke at være reklame: vores vægmalerier bruges ofte også som vægdekorationer i tøjbutikker, kontor, restauranter, skoler og meget mere.

Hvorfor graffiti på en kontormur?

  • Gadekunst kan bruges som en slående reklame, der ses af mange mennesker, men ikke betragtes som irriterende eller nøjeregnende
  • Et vægmaleri har et attraktivt design, fuldt tilpasset dine egne ønsker og virksomhedsidentitet
  • Et stort maleri kan lysne op en kedelig indvendig eller udvendig væg
  • En graffiti-vægmaleri giver dit kontor, virksomhedskantine eller reception et moderne og unikt udseende

Hvordan fungerer det, graffiti for virksomheder?

Som professionel graffiti selskab vi arbejder kun med erfarne og ekspert graffiti og street art kunstnere. I vores team har vi en passende kunstner til enhver stil, fra et fotorealistisk maleri til slogans i håndskrevne dekorative breve.

Fra et meterhøjt logo til et kunstnerisk kunstværk. Så snart vi har planlagt den rigtige kunstner til dit projekt, vil designet være fuldt tilpasset dine ønsker. Ingen idé er skør! Vi har heller ingen grænser med hensyn til størrelse.

Fotos af vores graffitimalerier

Fotos af mulighederne for graffiti for virksomheder, et udvalg fra vores portefølje. Se vores omfattende portefølje for flere eksempler på dette vægmalerier.

Leder du efter graffiti i og omkring huset?

Leder du efter inspiration til børnehaven, soveværelset, dit hjemmekontor, havevæggen eller det kedelige rum eller køkkenvæg? Se derefter fotos og eksempler og læs mere om mulighederne for gadekunst graffiti-vægmalerier i og omkring huset.

Hvad koster et graffiti-vægmaleri?

Priserne på vores graffiti vægmalerier er altid skræddersyet. En pris beregnes på grundlag af placeringen, størrelsen, tilgængeligheden af ​​arbejdsfladen og kompleksiteten af ​​det kunst, der skal laves.

På grund af den store variation i priserne anbefaler vi, at du beder om et tilbud uden forpligtelse. Kontakt os nu og modtag information, rådgivning eller en prisberegning i dag.

Kontakt os