Gå til hovedindhold

Lær hvordan du laver graffiti selv med vores online graffiti-tutorial

Jeroen, en af ​​kunstnerne af Graffitinetwerk, giver dig i dette online graffitikursus alle de tip og tricks, du har brug for, for at lære at sprøjte graffiti selv. Dette minikursus består af 4 videoer, der lærer dig det grundlæggende ved sprøjtning af graffiti.

De online graffiti-tutorial er oprettet på en sådan måde, at både store og små kan komme i gang med det samme! Så har du altid ønsket at lave graffiti selv? Så tag din chance og dykke ned i disse uddannelsesmæssige og sjove graffiti-lektioner i løbet af en fridag, weekend eller ferietid med os.

Det ser du med graffiti teknik kan hurtigt skabe et farverigt kunstværk, der vil forbløffe dig selv og andre!

Har du altid været nysgerrig efter, hvordan graffiti laves? I vores online graffiti-tutorial forklarer vi det grundlæggende i spraymaling. Følg Jeroen's forklaring, og gør dit (nick) navn til et rigtigt kunstværk.

Lær at sprøjte maling selv i 4 videoer

I 4 korte videoer på Youtube lægger Jeroen grundlaget for det spray graffiti fra. Emnerne i videoerne er følgende:

  1. Graffitis historie og din første skitse
  2. Udvikl dit eget graffiti design i farve
  3. Forskellige sprøjteteknikker og øvelser
  4. Gør din skitse til et ægte graffiti stykke

Nedenfor tager vi dig i et nøddeskal gennem dette online kursus, hvor du selv laver graffiti. Er du klar til det?

Graffitis historie og din første skitse

Fordi graffiti er vokset til en rigtig kunstform, kan du faktisk ikke starte uden lidt om historie med graffiti at lære. Vi vil derfor kort diskutere dette i den første video.

Vidste du, at graffiti er meget gammelt? Længe før der var aerosoler, blev det ridset og ridset, at det var en sød godbit (og fra dette ord kommer det italienske ord graffito, det betyder 'ridser').

I dag kan du bruge denne form for street-art fra romertiden i den udgravede by Pompeji. Men også 'besøgende' til det romerske imperium, såsom vikingerne, efterlod deres tags overalt for at vise, hvor de havde været.

Efter denne korte historielektion (ikke kedeligt!) Begynder du straks at arbejde i den første video. Vi farver ikke noget endnu, men laver en skitse graffiti breve med intet mere end papir, blyant og et viskelæder.

Du bestemmer, hvilket ord eller navn du vil oprette. Det kan være et kaldenavn eller dit eget navn. Et andet ord eller en selvopfundet bogstavkombination er naturligvis også tilladt!

Udvikl dit eget graffiti design i farve

Du skal forlade sprayboksen et stykke tid, for i den anden video fortsætter vi med at tegne med blyant eller filtpen, men derefter i farve. Farvelægning dig graffiti design 'udfyldningen' kaldes 'udfyldning' i faglig jargon.

I løbet af denne 'gør det selv' vejledning viser vi dig nøjagtigt, hvordan du gør det, og viser dig nogle eksempler på mulighederne.

Forskellige sprøjteteknikker og øvelser

Endelig er det tid til at få fat i sprayboksen. Men vent: inden du sprøjter med aerosolen, skal du kende et par vigtige teknikker. Jeroen lærer dig i dette på baggrund af forskellige øvelser graffiti tutorial hvordan man håndterer aerosolen for at få den rigtige 'kan kontrollere'.

Naturligvis er vi også opmærksomme på de materialer, du har brug for, og forklarer, hvad det kræver at arbejde sikkert med aerosoldåser.

Gør din skitse til et ægte graffiti stykke

Ja, endelig! Kom i gang med dit eget stykke. Jeroen forklarer, hvad du har brug for, og hvordan du kan arbejde sikkert. Han viser også, hvordan du bruger din skitse fra 1. lektion til at forme grundlaget for skabelsen på væggen. I slutningen af ​​denne video har du din egen gadekunst kunst i hænder!

Hvis du endnu ikke er 10 år gammel, er det nødvendigt, at du beder en af ​​dine forældre om at hjælpe dig i løbet af dette graffiti lektion.

Krav under denne online tutorial

Vi har lavet en oversigt over de materialer, du har brug for under denne online tutorial. Vi arbejder selv med aerosoldåser Molotov fra Tyskland, men aerosoldåser fra for eksempel en DIY-butik er også fine at bruge, især for første gang.

  • Lektion 1: Papir, blyant og et viskelæder
  • Lektion 2: Din skitse og farvede blyanter eller filtpinde
  • Lektion 3: Tøj, der kan blive snavset, en arbejdsoverflade såsom et træpanel eller en lærred klud, handsker, beskyttelses- / fyrværkeri, maske, spraydåser (mindst 3 farver) og om nødvendigt dækmateriale til jorden
  • Lektion 4: Din skitse, tøj, der kan blive snavset, en arbejdsoverflade såsom et træpanel eller en lærred klud, handsker, beskyttelses- / fyrværkeri, maske, spraydåser (mindst 5 farver) og om nødvendigt dækmateriale til jorden

Kom selv i gang med graffiti og fortsæt med at øve!

Det var det! Hvis du ser alle 4 videoer fra vores online graffiti workshop du kender de grundlæggende teknikker, der bruges, når du sprøjter bogstaver og ord. Nu er det vigtigste, at du træner meget for at blive bedre. Det kan du gøre på et lærred, en træplade eller et stykke pap, som vi viste dig i videoerne.

Men det er faktisk sjovere at øve sig med det samme på vægge. Nej, ikke gør det hjemme eller på væggen på din skole. Det er slet ikke nødvendigt. Fordi vidste du, at vi har mange juridiske praksismure i Holland og Belgien, hvor du kan gå din egen vej? Vi har disse graffiti placeringer stilt op til dig.

Hvis der er øvelser eller handlinger, der ikke er tydelige, ønsker du mere information om teknikken graffiti design eller har du andre spørgsmål? Du er velkommen til at spørge Jeroen eller en af ​​hans kolleger. Du kan nå os via vores sociale kanaler eller sende en WhatsApp-besked via nummeret på vores kontaktside.

Held og lykke med at lave dit eget graffitistykke!

Graffiti brev tegninger til farvelægning

Vil du komme i gang med graffiti-bogstaver uden at skulle rydde op i malingsstænk bagefter? GraffitiKing gør det muligt med unikke graffiti-farvelægningssider. Det graffiti tegninger til farvelægning kan downloades gratis fra GraffitiKing.nl's websted.

Vil du hellere følge et graffiti-værksted?

Fungerer det ikke, som du ønsker, og kan du ikke selv løse det? Så overvej at bruge vores.com sammen med venner eller kolleger graffiti værksted kan bestilles på et sted efter eget valg.