Gå til hovedindhold

Graffiti workshops

Det kreative værksted: originalt, udfordrende og helt up-to-date.

Graffiti workshops

Under graffiti-workshopsene introducerer vi dig til alle teknikkerne, der er involveret i denne moderne og farverige form for (gade)kunst. Under vejledning af vores professionelle graffiti-kunstnere vil du blive taget ind i verden af ​​'tags' og 'pieces'. Workshopprogrammet består af øvelser, der øges i sværhedsgrad, hvor slutresultatet er et (fælles) kunstværk. At følge vores graffiti-workshop fremmer kreativitet og samarbejde og opleves som regel meget inspirerende og motiverende.

Vi tilbyder graffiti-workshops som en kreativ virksomhedsudflugt, teambuilding-aktivitet, incitament, mødepause og gruppe-, team- eller afdelingsudflugt. På din egen lokation eller en af ​​vores lokationer giver vi en fed og inspirerende oplevelse med graffitiværkstedet, hvor kreativitet og teambuilding er i højsædet. Vi sørger naturligvis for alle materialer, et pænt overdækket område og beskyttelsestøj til deltagerne under workshoppen. Giv din kreativitet frie tøjler under graffitiværkstedet og skab, individuelt eller i team, et farverigt kunstværk, der får en flot plads på væggen.

Graffiti værksted programmet

Efter reception og velkomsttale af vores værkstedslærere starter graffiti-sprøjteværkstedet med en klar forklaring om sikkerhed, brug af materialerne og forløbet af programmet. Når alle deltagere har taget beskyttelsestøjet på, tager vi først et gruppebillede, inden vi deler gruppen op i mindre grupper og starter programmet. Den første del af denne kreative aktivitet består af et individuelt program bestående af en række udfordrende øvelser, der øges i sværhedsgrad og vil være nyttige til at skabe det kollektive kunstværk.

Temaet og brainstorming sessionen

Efter at de grundlæggende teknikker er øvet individuelt, laves et kunstværk i team på blanke malerier. For at danne en idé til disse skabninger, udtænkes et koncept i fællesskab af gruppe ved hjælp af et brainstorming-moment. Dette er også tidspunktet, hvor vores workshop-facilitatorer kan knytte et muligt tema til workshoppen. Det kan for eksempel være et slogan, mål, vision eller kerneværdi.

Gruppevalueringen

Efter graffiti-workshoppen vurderer vi de skabte kunstværker ved hjælp af en gruppeevaluering. Hver gruppe fortæller resten af ​​holdet, hvad tankerne er bag det skabte kunstværk, og hvordan de kom til skabelsen. Normalt giver en af ​​vores workshop-facilitatorer også sin vision om de skabte kreationer. Efter workshoppen kan du give disse graffiti-kunstværker et flot sted på væggen derhjemme eller i virksomheden som en håndgribelig påmindelse.

funktioner:
 • Kreativ teambuilding
 • Deltagere: 10 til 1500
 • Varighed: 2 timer
 • Fra: 650,- (ekskl. moms)
 • Flere detaljer
graffiti værksted

Graffiti værksteder

Vi leverer hovedsageligt vores graffitiværksteder i Holland og Belgien og kan tilbyde denne workshop på en lokation efter eget valg eller en af ​​vores lokationer. Vi har forskellige konstruktioner, hvormed vi kan skabe en arbejdsflade på stedet. Når vi arbejder på stedet, dækker vi naturligvis alt nødvendigt, så der ikke bliver maletåge tilbage. Graffitiværkstedet kan tilbydes både indendørs og udendørs som en selvstændig aktivitet under en gruppe- eller firmaudflugt, incitament eller mødepause. Et graffiti-sprøjteværksted kan også bruges som en åben walk-in aktivitet under en messe, begivenhed eller fest.

Graffiti værksted

Sikkerhed under vores workshops

Vi starter graffitiværkstedet med en forklaring om materialernes sikkerhed og brug. Alle deltagere får naturligvis ansigtsmaske, forklæde, handsker, sko og ærmebeskyttelse af os. Vi anbefaler, at du tager højde for, at spraymaling kan dugge og er svær at fjerne fra tøjet, når du vælger tøj. Følger du vores forklaring om brugen af ​​materialerne, kommer der ingen maling på dit tøj.

Vi bruger kun de bedste materialer, der opfylder de mest aktuelle miljøkrav. Vores aerosoldåser er produceret i Europa og er udstyret med et 'lavtryk' system, som sikrer mindre oversprøjtning. Duften af ​​maling er også blevet minimeret, og det er endda muligt at vælge at bruge stort set lugtfri spraydåser. Deltagelse i vores workshops er altid på eget ansvar.

Skoler og børnefester

CKV, skoler og børnefester

Vi arrangerer ikke graffiti børnefester, men vi holder løbende workshops på skolerne. Kunne du tænke dig at arrangere en graffiti-børnefest eller et kreativt værksted i skolen uden at skulle rydde op bagefter? Vores partner GraffitiKing gør det muligt. Med Gør Det Selv-graffitipakken bliver deltagerne den/de nye konge(r) af graffitiscenen. Og fordi gruppen bruger omkring 1 til 1,5 time selvstændigt med programmet, kan du som lærer eller forælder læne dig tilbage og slappe af. Dette kreative værksted er velegnet til børn fra 4 år. Gør-det-selv-pakkerne kan bestilles via GraffitiKings hjemmeside.

Graffiti workshop videoer

Se nogle videoer af graffiti-workshops leveret af os.

Graffitiværkstedet på stedet som en teambuilding aktivitet.

Sprøjt graffiti lovligt på et rigtigt tog som firmaudflugt.

Graffitiværkstedet som en kreativ udflugt under et jubilæum.

FAQ og praktisk information

Praktisk information og ofte stillede spørgsmål om vores graffitiværksteder.

 • Hvad koster et graffiti-værksted?

  For at arrangere graffiti-workshoppen gælder en målpris på 10 EUR eksklusiv moms for 650 deltagere (eller færre). Fordi den præcise pris afhænger af forskellige faktorer såsom antal deltagere, gruppesammensætning og placering, anbefaler vi, at du anmoder om en uforpligtende prisberegning via vores kontakt side. Vi er fleksible og kan lide at tænke sammen med dig om mulighederne, selvom du har et begrænset budget.

 • På hvilke steder kan graffiti-værkstedet bruges?

  Vi tilbyder vores graffiti-workshops hovedsageligt i Holland og Belgien og kan organisere denne workshop på et sted efter eget valg eller et af vores placeringer tage sig af. Vi har forskellige konstruktioner, hvormed vi kan skabe en arbejdsflade på stedet. Ved arbejde på stedet dækker vi naturligvis det nødvendige. Graffitiværkstedet kan gives både indendørs og udendørs som en selvstændig aktivitet under en gruppe- eller firmaudflugt, incitament eller mødepause. Et graffiti-sprøjteværksted kan også bruges som en åben walk-in aktivitet under en messe, event eller fest.

 • Hvor længe varer workshopprogrammet?

  Programmet på vores kreative workshops varer i princippet 2 timer, men kan forkortes, hvis det ønskes. Ved brug af et værksted som åben walk-in aktivitet under et arrangement, messe eller fest fastlægges varigheden i samråd på forhånd og aktiviteten kan naturligvis vare længere end 2 timer.

 • Graviditet og arbejde med spraymaling

  Så vidt vi ved, er der ingen viden inden for lægevidenskaben om mulige negative effekter på graviditeten ved arbejde med spraymaling. Der er mange kvinder, der deltager i vores workshops på trods af deres graviditet, det er et valg, som alle må træffe for sig selv.

 • Minimumsalder for at deltage

  I forbindelse med den sikkerhed, der skal garanteres af os, anvender vi en minimumsalder på 10 år for deltagelse i denne workshop. Det er ofte ikke muligt for de fleste børn under 10 år at trykke ordentligt på hætterne (dyserne). Dette resulterer i løjer, hvor der er en god chance for, at maling kommer på tøjet eller endda i øjnene. Bortset fra sikkerhedsaspektet vil manglende evne til at håndtere materialerne give frustration, hvilket resulterer i en ubehagelig oplevelse af værkstedet.

 • Link et tema til workshoppen?

  Et tema, mål, slogan, slogan eller kerneværdi kan knyttes til dette workshopprogram. At sammenkæde et tema er ikke nødvendigt, men det giver workshoppen mere dybde og styrker teambuilding-elementet. Vores workshoplærere integrerer temaet under brainstorming-øjeblikket og guider deltagerne i at komme med et kreativt koncept for kunstværket, der skal laves sammen. Der er også under evalueringen plads til en forklaring på, hvordan temaet er blevet indarbejdet i de skabte kunstværker.

 • Hvor mange vejledere er der under et workshop?

  Under vores kreative workshops indsætter vi i gennemsnit én certificeret workshoplærer pr. 15 til 20 deltagere. På grund af vores store netværk af både lokale og internationale workshop-facilitatorer, er vi meget fleksible, og vi kan normalt planlægge en lokal workshop-facilitator i alle dele af Holland og Belgien. Vores team har mange års erfaring med at levere teambuilding-workshops af høj kvalitet, så det er naturligvis ikke noget problem at levere workshoppen på engelsk, fransk eller tysk.

 • Vores workshops og aktiviteter er tilgængelige 24/7

  Vores workshops og aktiviteter kan planlægges på et tidspunkt efter eget valg, 7 dage om ugen. Vi arbejder også alle dage året rundt, også helligdage og helligdage. På grund af en normalt meget fuld tidsplan, er det tilrådeligt at tage en option på den ønskede dato i god tid uforpligtende, så tilgængelighed kan garanteres.

 • Er der et minimum eller en grænse for antallet af deltagere?

  Priserne på vores workshops er baseret på minimum 10 deltagere. Det er muligt at booke en workshop med mindre end 10 personer, men prisen for 10 deltagere skal overholdes. Der er ingen begrænsning på antallet af deltagere, vi har kapacitet til at tilbyde workshops for 1500 personer (eller flere) på samme tid.

 • Er denne workshop velegnet som en teambuilding-aktivitet?

  Under vores kreative workshops arbejder vi individuelt såvel som i grupper. Vægten af ​​alle vores workshopprogrammer er på fælles skabelse af et kunstværk som slutresultat. At komme med et koncept baseret på et tema i en gruppe og derefter udvikle det sammen til et kreativt kunstværk giver et stærkt teambuilding-element under vores workshops. Efter workshoppen kan de i fællesskab skabte kunstværker placeres på væggen som en håndgribelig påmindelse om teambuilding-aktiviteten.

Se alle ofte stillede spørgsmål
Information, rådgivning eller uforpligtende tilbud?

Kontakt os nu og modtag et svar i dag.