Gå til hovedindhold

Doel

Original udendørs reklame

pris

Fra 1500, - Euro

Arbejdsområde

Hele Benelux

Særlige egenskaber

Et visuelt skuespil

Beamvertising

Beamvertising gør det muligt at projicere statiske eller bevægelige billeder på en eller flere bygninger om aftenen. Fremskrivningerne er et meget slående alternativ til traditionelle billboards, bannere og andre udendørs skærme. en fremspring på bygninger eller genstande er mulige i bycentre, langs motorveje, på / nær stationer, terrasser, underholdningssteder, indkøbscentre eller under begivenheder. Vi giver et slående billede og overraskende forbipasserende eller kørende publikum behageligt. I løbet af bygning projektion vores forfremmelsesteam kan straks uddele oplysninger til nysgerrige forbipasserende.

Stationær eller mobil projektion?

Ud over stationære projektionsenheder leverer vi også fremspring under kørsel, hvilket gør det muligt for os at projicere mobil på forskellige genstande og bygninger. Fordelen ved vilde strålende er, at det er muligt at projicere over en by, område eller region. Dette visuelle skue har stor indflydelse og sikrer en masse opmærksomhed og eksponering.

Overførsel af vilde

Vildstråling og beamvertising kræver brugerdefinerede billeder eller videoer. Displayforholdene er ofte ikke optimale på grund af varierende lys, afstand og overflade. Det er derfor vigtigt at foretage den rigtige kombination mellem det medie, der skal vises, placeringerne og målgruppen.

Wildbeam-fremspringene ses bedst efter mørke, så disse handlinger udføres om aftenen. Det er ikke muligt at projicere i et vakuum, der skal altid være en overflade tilgængelig. Vilde stråler og bjælkevertisering er meget slående former for gerilja-reklame; projekt dit brand, slogan eller video og nå dit målgruppe med et visuelt skue!

Med en wildbeam- eller beamvertising-kampagne er det muligt midlertidigt at projicere billeder et eller flere steder i det udendørs rum i form af fotos, videoer og digital grafisk design.

nyttige oplysninger

Se de praktiske oplysninger og ofte stillede spørgsmål om vores beamverting kampagner.

omstændigheder

Disse handlinger kan gennemføres hele året, uanset vejret.

Arbejdsområde

Vi tilbyder wildbeam-kampagner hvor som helst i Benelux eller derover.

24 / 7 til rådighed

Wildbeaming kan planlægges 7 dage om ugen, men det skal være mørkt under udgangen.

jorden

Wildbeaming og beamvertising virker ikke i et vakuum eller på en glasoverflade.

format

Det maksimale format er ca. 1000m2, men det afhænger af den mulige afstand til objektet.

Fuld farve

Vi projekterer standard fuldfarve HD-billeder, både stille og bevægelige.

Alt inklusiv

Selvfølgelig tager vi os af alle materialer og tager billeder under projektet.

Produktionstid

Forberedelsestiden til en vildbjælken-kampagne er i gennemsnit 5 arbejdsdage, rush er muligt.

Lovgivning

Beamvertising falder ind under den såkaldte 'gerillamarketing', vi ansøger ikke om en licens.

Wildbeam videoer

Se her nogle videoer af vores wildbeam-kampagner.

En walking-beamer kampagne for bunq.

Beamvertising omkring aktivering Harm Alarm.

Nationalt spil strålende for Opel.

Walking beamer reklame

Vil du tiltrække forbipasserende opmærksomhed på en shoppingaften, produktpræsentation eller begivenhed? Med vores praktiske gåbjælker går vi gennem overfyldte steder for at få din reklame til at vises direkte ved fødderne af din målgruppe. den walking projektor er, som navnet antyder, en person, der projicerer en annonce i det udendørs rum med en mobil beamer. Vi kan udføre dette salgsfremmende stunt på ethvert sted med høj trafik (om aftenen) efter eget valg. Et gående beamer-sæt varer højst 6 timer, og du bestemmer, hvor mange sæt vi vil bruge. Med vores mobile beamer projicerer vi dit billede, logo, produkt eller tekst, det er også muligt at projicere videoer. For denne originale kampagne, der falder ind under guerilla markedsføring, kan der ikke ansøges om tilladelse.

3D og video kortlægning

Videokortlægning er en teknik, hvor genstande eller bygninger kan animeres fuldt ud ved hjælp af en projektion. Ved kortlægning er det visuelle specielt skræddersyet til formen og udseendet af objektet eller bygningen, som det vil blive projiceret på. Som et resultat ser det ofte ud som om genstanden kommer til live under projektion. Video kortlægning er et visuelt skuespil, der ofte beskrives af offentligheden som betagende og meget imponerende. Naturligvis kan kortlægning også anvendes indendørs, for eksempel under begivenheder og fester. Ud over den rigtige viden og det nødvendige udstyr kræver videokortlægning, undertiden også kaldet 3d-kortlægning, den nødvendige kreativitet og tekniske specialisering. Vi er i stand til at skabe et betagende samspil mellem virkelighed og illusion baseret på dine ideer og bringe fantasi til live! Projektionskortlægning fungerer kun om natten eller når det er mørkt, og der kræves en tilladelse til at bruge kortlægning i offentlige rum.

Se alle vores gadeannoncer

Vi tilbyder højprofilerede gadeannonceringskampagner, se vores komplette sortiment.