Gå til hovedindhold

Doel

Original udendørs reklame

pris

Fra 850, - Euro

Arbejdsområde

Hele Benelux

Særlige egenskaber

Fuldfarve-billeder

Gulv og gade klistermærker

Brug jorden som en visuel kommunikationsplatform og nå din målgruppe med vores fulde farve gade klistermærker. Fordi de fleste mennesker kan lide at se, hvor de går, er gulvet et særligt passende sted at reklamere for. Vores gademærkater har en meget høj opmærksomhedsværdi og er specielt udviklet til intensiv brug i udendørsområdet og klæber takket være et unikt og ekstremt stærkt klæbende lag på porøse overflader som beton, asfalt, belægningssten, pavers, flisegulve og checkerplade. vores gulv klistermærker kan bruges på mange måder, for eksempel som skiltning, et kommunikationsmiddel eller som et blikfang under arrangementer og messer.

Midlertidig udendørs reklame

Jordklistermærker bruges til både midlertidig og langvarig kommunikation. En levetid gulv klistermærke afhænger af, hvor klistermærket påføres, og hvilken type klistermærke der vælges. Hvis du leder efter en midlertidig form for udendørs reklame på jorden er det bestemt værd at se på vores midlertidige kridtudtryk.

Gulv og klistermærker til indersiden og udvendig

Vi bruger forskellige typer klistermærker og kan anvende gademærkater både indendørs og udendørs. Nogle gange også gademærkaterne beton klistermærker eller asfalt og betonfilm, udskrives altid i fuld farve, så ethvert billede kan bruges. Klistermærkerne kan også klippes i alle størrelser og former.

Klistermaterialet dannes til underlaget ved hjælp af den fleksible base og et stærkt toplag med antislipbelægning. Vores klistermærker kan naturligvis fjernes uden permanente spor. Efterlad os dit brand eller din reklame med gulv klistermærke bringe den til din målgruppes opmærksomhed på en unik og slående måde.

Implementere gademærkater

Street stickers bruges ofte under begivenheder, produkt og brand-aktiveringer. Da klistermærkerne er trykt, kan der bruges en masse farve og detaljer, så også små bogstaver eller QR-koder kan vises.

nyttige oplysninger

Se de praktiske oplysninger og ofte stillede spørgsmål om vores gulv og gade klistermærker.

omstændigheder

Gadeklister kan placeres, hvis overfladen ikke er fugtig, frosset eller sneet.

Arbejdsområde

Vi leverer street sticker-kampagner hvor som helst i Benelux eller derudover.

24 / 7 til rådighed

En mærkatskampagne kan planlægges 7 dage om ugen, eksporten foregår normalt om natten.

Sigtbarhedsvarighed

Levetiden afhænger af placeringen og typen af ​​klistermærke, valgmulighederne er: dage, uger eller måneder.

Produktionstid

Forberedelsestiden til en street sticker-kampagne er i gennemsnit 8 arbejdsdage, rush er muligt.

Lovgivning

Gademærkater falder ind under den såkaldte 'gerillamarketing', vi ansøger ikke om en licens.

Alt inklusiv

Selvfølgelig tager vi os af alle materialer og tager billeder under projektet.

format

Vores klistermærker kan udskrives i enhver størrelse og skæres til enhver form.

Farve

Gade- og gulvklisterne er trykt i fuld farve som standard.

At placere klistermærker og plakater vildt

Ud over midlertidige og semi-permanente gademærkater leverer vi også høj profil wild-stick-kampagner. Vilde klæbninger er en relativt billig måde at udendørs reklame på, der når et stort publikum. På grund af den store popularitet af klæbning af dyreliv, er der lovlige klæbemuligheder tilgængelige i mere end 150 kommuner. Ud over at klæbe på disse klistrede søjler eller gratis klæbrige steder, arrangerer vi også 'gerilja' klistrede kampagner, hvis det ønskes. Vilde klistrer er ikke kun mulige med store plakater i fuld farve, men giver også muligheder på steder, hvor du kan arbejde med mindre materialer, f.eks. Klistermærker. Man kan tænke på at indsætte gade klistermærker ved trafiklys, lygteposter, cykler og elektricitetshuse og for eksempel omkring steder, hvor folk normalt venter, f.eks. på hæveautomater, parkeringsmaskiner og krydsninger.

Forskrifter vedrørende gademærkater

Placeringen af ​​gulv- og gademærkater falder i et gråt område med hensyn til love og forskrifter. Det er derfor generelt ikke muligt at vælge denne form for guerilla marketing ansøg om tilladelse. En subtil og tankevækkende tilgang, når du udfører, er nødvendig for at forhindre klager. Vi er selvfølgelig specialiserede i dette, og vi kan foretage et godt estimat af (im) mulighederne på forhånd. Når handlingen bruges til (eller i samråd med) en by, kommune eller provins eller omkring et fælles eller offentligt formål, er det undertiden muligt at få tilladelse eller tilladelse at anmode om.

Se alle vores gadeannoncer

Vi tilbyder højprofilerede gadeannonceringskampagner, se vores komplette sortiment.