Gå til hovedindhold

Doel

Uden for hjemmeannoncering

pris

Fra 1250, - Euro

Arbejdsområde

Hele Benelux

Særlige egenskaber

Original og slående

Salgsfremmende hold og briller

Leder du efter et professionelt promotion team, værter/værtinder, entertainere eller en repræsentant? brand ambassadør? Brug derefter vores mange års erfaring med at repræsentere mærker, tjenester, produkter og arrangementer i ind- og udland. Hele vores team af motiverede damer og herrer har tydeligvis fremragende kommunikationsevner og et repræsentativt udseende. Gør det sammen med vores entusiastiske og drevne forfremmelsespersonale for din marketingkampagne at efterlade det ønskede indtryk hos din målgruppe under et brand- eller produktaktivering, demonstration i butikken, konference, messe eller begivenhed.

Markedsføring og prøveudtagning

Ud over en reklamekampagne eller reklamekampagne eller som en enkeltstående marketingkampagne, kan vores promoveringsteam levere dine prøver, testere, foræring, merchandising eller distribution af flyers. Denne form for feltmarkedsføring finder normalt sted på travle steder som f.eks. I indkøbscentre, stationer, messer, festivaler og begivenheder. Som et telefonkort til dit brand giver vores motiverede og fleksible fagfolk et positivt ansigt til din marketingkampagne uden for hjemmet. Vores specialiserede steet-teams kan hjælpe med produktudtagning og merchandise eller flyer distribution naturligvis for at give interesserede parter relevant information om dit brand, promovering eller produkt.

Bevægelige billboards og mediecykler

Med vores mediecykler, gående bannere eller billboardcykler bringer os forfremmelsesteam din reklamekampagne er nu meget tæt på din målgruppe. Bevægelige reklametavler kommer i forskellige former og størrelser, nogle eksempler er mediecykler og promocykler; cykler med en reklamestolpe som anhænger eller en ombygget lastcykel med en 3d-genstand, sprængning eller oppustelige bolte. Automatiserede køretøjer såsom e-cykler, Qugos, Segways og scootere med reklametegn knyttet til dem er også mulige. Med disse mobile krisecentre kan vi nå steder med høj trafik, hvor der normalt ikke findes nogen reklamemuligheder. Selvfølgelig kan en gående reklametavler, cykelskur og mediabike-kampagne suppleres med en prøvetagning eller salgsfremmende team for at skabe ekstra opmærksomhed til dit brand.

Soundvertising

I modsætning til de vandrende beamer-handlinger distribuerer vi ikke billeder med lydvertising, men snarere lyd. En soundvertising-kampagne kan bruges til fods, på cykel eller fra en klar bus. Soundvertising kan selvfølgelig kombineres med andre former for udendørs reklame såsom under vandrende reklametavler, mediecykler eller dyrelivstråling. Soundvertising bruges ofte som en gadeannonce til promovering af koncerter, film og festivaler.

nyttige oplysninger

Se den praktiske information og ofte stillede spørgsmål om vores promoveringsteam og briller.

Produktionstid

Forberedelsestiden til et forfremmelsesteam eller spektakulært er ca. 7 arbejdsdage, rush er muligt.

Arbejdsområde

Vi leverer salgsfremmende hold og briller på ethvert sted i Benelux eller derover.

24 / 7 til rådighed

Salgsfremmende hold og briller kan planlægges 7 dage om ugen på et tidspunkt efter eget valg.

Alt inklusiv

Selvfølgelig tager vi os af alle materialer og tager billeder under projektet.

personalisering

Vores salgsfremmende teams og briller kan tilpasses, så de passer perfekt til din virksomheds identitet.

Lovgivning

For et reklameteam eller spektakulært skal der normalt ansøges om en licens.

Salgsfremmende teams og optagelsesvideoer

Se her nogle videoer af briller og promoveringshold, som vi leverede.

Walking beamer reklamekampagne for bunq.

Spektakulære til verdensmesterskabet i 2016.

Uden for hjemmeannoncering gennem en vandrende beamer.

Sadeldæksler og cykelophæng

Intet land, der har flere cykler pr. Indbygger end vores koldt lille land, og det fungerer godt. Selvom vi primært bruger cyklen som transportmiddel, kan den også fungere som et fremragende kommunikationsmiddel. Ved at forsyne cyklerne på travle steder med en cykelophæng, cykelflyer eller sadeldæksel designet af dig, kan din målgruppe ikke længere ignorere dig. Cyklister forlader sadeltæksler sidder normalt i lang tid og sørg for, at din reklamebesked kan ses i hele byen i en længere periode. Vil du bringe din virksomhed, brand eller begivenhed under opmærksomhed på en hurtig, positiv og effektiv måde? Overrask din målgruppe med et praktisk og smukt trykt sadeldæksel eller en dejlig cykelophæng med din besked!

Spectaculars og OOH-reklame

Formålet med en spektakulære er at omdanne et objekt eller en placering til en unik og højprofileret reklameartikel og derved skabe maksimal opmærksomhed omkring din kampagne uden for hjemmet. Spektakulære er altid skræddersyede og er designet til og helt skræddersyet til et specifikt sted eller et (eksisterende) reklamegenstande. F.eks. Kan en eksisterende udendørs reklamekampagne om reklamepilere, bushaver, buskure og reklametavler udvides med 3d-udbygninger, Augmented Reality, digitale og interaktive elementer og oplevelsesorienterede tilføjelser. Med vores briller kan du interagere med din målgruppe og give en ekstra dimension til oplevelsen af ​​din out-home-reklamekampagne på en kreativ og slående måde.

Se alle vores gadeannoncer

Vi tilbyder højprofilerede gadeannonceringskampagner, se vores komplette sortiment.