Gå til hovedindhold

Doel

Kreativ underholdning

pris

Fra 1250, - Euro

Arbejdsområde

Hele Benelux

Særlige egenskaber

Sprøjtning af virtuel graffiti

VR graffiti simulator

Har du altid ønsket at opleve, hvordan det føles at efterlade dit navn, mærke eller initialer på en væg, tog eller metro med en aerosol? Gennem vores virtuel graffiti væg dette er nu muligt uden frygt for et fint, snavset tøj eller vilde jagter. Vi har udviklet en graffiti-simulator, der kan bruges som sideunderholdning eller åben walk-in-aktivitet til at underholde besøgende under begivenheder, messer, firmafester og træningsdage på en kreativ og original måde. Du kan sprøjte virtuel graffiti uden malingstænk eller malingståge under vejledning af ægte graffitikunstnere med vores VR-graffiti-simulator.

Sprøjtning af virtuel graffiti

Efter at have taget VR-brillerne på og forstået controllerne, starter din virtuelle graffiti-oplevelse. Det sprøjtes ikke med ægte maling, men med en virtuel spraydåse i et virtuelt miljø. Du glemmer efter et par sekunder, at oplevelsen ikke er 'ægte', fordi graffiti simulator er så naturtro, at det ser ud til, at du virkelig sprøjter dit navn på et godstog, tagterrasse i Bronx eller i New Yorks metro-tunneler. Naturligvis ledsages denne unikke oplevelse af vores erfarne graffitikunstnere og VR-eksperter.

Hvordan fungerer VR-graffiti-simulatoren?

Den brugervenlige grænseflade for den virtuelle graffiti, også forkortet VR-graffiti kaldet, tilbyder applikationen et bredt udvalg i antallet af miljøer. Tænk for eksempel på vægge forskellige steder, en shuntgård eller en forladt metrostation. Du har 2 controllere, hvoraf den ene fungerer som en aerosol. Den anden kontrol fungerer som en menu, hvor du kan skifte mellem miljøerne, gemme din oprettelse, og hvor du kan indstille driften af ​​spraydåsen. For eksempel er det muligt at vælge farver, indstille linjebredder og gennemsigtighed eller vælge mellem de forskellige typer af hætter. Du kan også gemme det kunstværk, du har lavet, så vi kan sende det digitalt senere.

Augmented Reality vs Virtual Reality

De VR graffiti simulator fungerer, som navnet antyder, baseret på Virtual Reality. I modsætning til Augmented Reality, hvor objekter animeres eller visualiseres i den virkelige verden ved hjælp af en applikation, finder Virtual Reality sted i en virtuel verden, der kun er synlig, når du har et VR-headset til. Til vores VR-sæt bruger vi HTC Vive Pro-headset i kombination med Nvidia GeForce RTX 2070-videokort.

nyttige oplysninger

Se de praktiske oplysninger og ofte stillede spørgsmål om vores VR graffiti simulator.

Arbejdsområde

Vi leverer vores VR-graffiti-simulator hvor som helst i Benelux eller derover.

Kunstværker

De oprettede graffiti-kunstværker gemmes digitalt og sendes til dig via e-mail.

format

Graffitisimulatoren kræver en tom jordoverflade på cirka 5 × 5m med en minimumshøjde på 2,5m.

tilpasning

Selve VR-graffiti-simulatoren kan ikke tilpasses, men vi kan placere en bannerramme på den.

24 / 7 til rådighed

VR-graffiti-simulatoren kan bruges syv dage om ugen på et tidspunkt efter eget valg.

akkompagnement

Antallet af kunstnere eller vejledere er justeret til antallet af forventede besøgende.

varighed

Varigheden af ​​denne aktivitet justeres i forvejen til begivenhedens varighed.

Indvendig / udvendig

VR-graffiti-simulatoren kan kun bruges indendørs i områder, hvor den ikke er for lys.

Alt inklusiv

Vi leverer alle materialer, det eneste, vi har brug for på stedet, er et normalt strømpunkt.

VR graffiti simulator videoer

Se her et par videoer af Virtual Reality graffiti simulator projekter, som vi leverede.

Graffiti simulator af Virtual Reality.

Juridisk sprøjtning af graffiti i et virtuelt miljø.

Menuen med VR-graffiti-applikationen.

Kingspray, den virtuelle graffiti-applikation

Vi bruger, med tilladelse fra Infectious Ape, den seneste version af programmet Kingspray Graffiti VR. Kingspray er den mest sofistikerede virtuelle graffiti-applikation, hvilket gør det til et sejt og udfordrende program at bruge selv for erfarne graffiti-kunstnere. Afstanden til objektet tages i betragtning, hvilket gør linjen tyndere og drypper hurtigere, hvis du holder den virtuelle spray kan lukke, og malingen forstøver mere, når spraydåsen holdes længere væk fra arbejdsfladen. Du kan vælge mellem forskellige typer hætter, hvor trykket i den virtuelle aerosolbeholder også kan justeres. Det er selvfølgelig også muligt at bruge andre virtuelle tegneprogrammer på vores VR-sæt, såsom Google Tilt Brush, ud over Kingspray-graffiti-applikationen.

Se alle vores workshops

Vi tilbyder kreative workshops og aktiviteter, se vores komplette sortiment.