Gå til hovedindhold

Doel

Kreativt samarbejde

pris

Fra 650, - Euro

deltagere

Fra 10 til 2500

Steder

På din eller vores steder

Streetpainting workshops

Har du altid ønsket at komme i gang med gadekunst? Så tag din chance nu, og følg vores unikke gade maleri workshop; en introduktion til verden af ​​”Jeg Madonnari”.

Streetpainting er oprindeligt en italiensk kunstform fra det sekstende århundrede og blev skabt af kunstnere, der malet lofter og vægge i katedralerne. Da alle katedraler var forsynet med tegninger, besluttede disse kunstnere at tjene penge ved at udsætte fortovet under arrangementer med kendte billeder fra den tid. Gade maleri er blevet en populær kunstform i de sidste 25 år. Du kommer over dem mere og oftere, de imponerende 2d og 3d tegninger på gaden, der ofte bruges som led i en reklame- eller gerillakampagne for kendte mærker.

Gade maleri som et kreativt værksted

Gademaleriet værksted er ideel som teambuilding-workshop eller virksomhedsudflugt, men det er også en innovativ aktivitet for grupper og skoler. Vi har udviklet et kreativt program, der dækker gademaleriets historie, koncept og grundlæggende teknikker.

Gade maleri værksted

Afhængig af den tilgængelige tid, plads og gruppestørrelse vælges der mellem en 2D- eller 3D-tegning. På forhånd bestemmes det i samråd, hvad der vil ske i løbet af gade maleri workshops kan laves. Vi arbejder ofte ud fra et tema, slogan, logo eller logo. Efter en brainstorming raster vi billederne og distribuerer opgaverne.

Lav en gadetegning sammen

Alle deltagere arbejder sammen i undergrupper om et fælles slutresultat. Afhængigt af underlaget bruger vi forskellige materialer til dette. Vores professionelle workshoplærere hjælper deltagerne med at skabe et smukt kunst i livsstørrelse sammen med gademaleri Teknisk. Efter workshoppen vil der naturligvis være et øjeblik for gruppefotoet, hvor skabelsen er central.

Vores gademaleri-værksted kan bruges blandt andet som kreativ aktivitet under en virksomhedsudflugt, åben dag, firmafest, produktaktivering, teambuilding workshop eller som en åben walk-in workshop under en begivenhed.

nyttige oplysninger

Se de praktiske oplysninger og ofte stillede spørgsmål om vores workshops på galerier.

teambuilding

Arbejdet udføres både individuelt og i grupper, der lægges vægt på samarbejde.

deltagere

Det mindste antal deltagere er 10 eller den tilsvarende sats, der er ikke maksimalt antal deltagere.

Steder

Vi tilbyder workshops på et sted efter eget valg eller en af ​​vores placeringer.

varighed

Workshopprogrammet varer 3 timer og kan forkortes, hvis det ønskes.

24 / 7 til rådighed

Gademaleriets værksted kan planlægges 7 dage om ugen på et tidspunkt efter eget valg.

akkompagnement

Tilsyn med i gennemsnit en certificeret værkstedslærer pr. 10 og 20 deltagere.

emnet

Et tema, slogan, slogan eller kerneværdi kan knyttes til værkstedet.

Indvendig / udvendig

Workshoppen kan leveres både indendørs og udendørs, selvfølgelig dækker vi det nødvendige.

Kunstværker

Gademaleriet kan laves på et midlertidigt / løst underlag eller som et permanent maleri.

Film til gademaleri

Se et par korte film på workshop for gademaleri, som vi leverede her.

Streetmalerworkshops i løbet af en åben dag i Feyenoord.

Gademaleriets værksted på stationpladsen i Leiden.

Gademalerværksted som walk-in aktivitet

Gademaleriets værksted kan også bruges som en åben walk-in aktivitet under en åben dag, begivenhed, selskab udflugt, produktaktivering eller som promovering af et indkøbscenter. Vi anvender et design i linjeform, der er aftalt på forhånd med klienten, så der oprettes en farveeffekt. Naturligvis kan et tema, en besked, et produkt eller en sætning indarbejdes i dette design. Under den åbne walk-in-aktivitet udvikler vi dette design sammen med de besøgende til et farverigt kunstværk. At skabe et gademaleri er en unik og inspirerende oplevelse for både store og små.

Streetpainting workshop steder

Vi tilbyder vores workshops hovedsageligt i Holland og Belgien og kan tilbyde en workshop gade maleri pas på et sted efter eget valg eller et af vores lokationer. Vores workshops kan gives både indendørs og udendørs som en selvstændig aktivitet eller som en del af et arrangement, messe eller (firmafest). Hvis maleriet muligvis ikke er (semi) permanent, anvender vi et midlertidigt mellemlag, som maleriet kan laves på, når vi arbejder på lokation. Selvfølgelig dækker vi også miljøet godt, så der ikke efterlades maling på uønskede steder.

Se alle vores workshops

Vi tilbyder kreative workshops og aktiviteter, se vores komplette sortiment.