Gå til hovedindhold

Midlertidig gademarkering

Udendørs reklame med høj opmærksomhedsværdi og variabel levetid.

Midlertidig gademarkering

Bring dit (annonce-)budskab til din målgruppes opmærksomhed på en slående og effektiv måde med vores midlertidige gademarkeringer. Midlertidig gademarkering skiller sig ud i gadebilledet og kan i modsætning til omvendt graffiti påføres enhver ønsket overflade. Denne form for udendørs reklame bruges ofte som informationsudbud, ruteangivelse eller som promovering af for eksempel et produkt, en butik, en messe eller et arrangement. Ud fra den ønskede synlighed eller levetid for annonceudtrykket bestemmes kridttypen og farven i samråd.

Med vores midlertidige gademarkeringer kan vi gøre dit budskab synligt på udendørs steder, hvor traditionelle medier ofte ikke er tilgængelige. Vi tager os af kampagner på et hvilket som helst sted efter dit valg i Benelux eller udenfor. Vi arbejder hovedsageligt i Holland, Belgien og Luxembourg, men vi udfører også løbende vores aktiviteter i andre europæiske lande. Vores gadereklamekampagner kan planlægges 7 dage om ugen, 365 dage om året. Disse kampagner køres normalt om natten eller tidligt om morgenen. Det kridt vi bruger er ikke skadeligt for overfladen eller miljøet.

Gademarkering som udendørs reklame

Ud fra dine ønsker, formålet med kampagnen, målgruppen og lokationerne kan vi rådgive om antallet af annoncer, der skal placeres. Under udarbejdelsen af ​​projektet fastlægger vi de præcise placeringer, områder og byer i samråd, så udtrykkene kan placeres strategisk og den bedste eksponering opnås. Det er ofte besluttet at placere annoncer omkring travle shoppinggader, stationer, bus- og sporvognsstoppesteder, pengeautomater, krydsningssteder eller omkring specifikt udvalgte lokationer, der er værdifulde for din kampagnes synlighed.

Fordi en fodgængers opmærksomhed skal tiltrækkes på et kort øjeblik, og folk normalt ikke stopper op for at læse en besked på jorden, anbefaler vi ikke at bruge komplekse billeder, uklart design eller (for) meget tekst. Det er tilrådeligt at holde annoncens udformning så overskuelig og enkel som muligt, så budskabet er klart med et blik for den fodgænger, der passerer annoncen.

Omvendt graffiti eller kridtudtryk?

En kampagne, hvor et stort antal midlertidige vejafmærkninger skal placeres med kridt på et relativt lille område, kan resultere i klager fra eksempelvis lokale beboere eller kommunen. Afhængig af antallet af ønskede placeringer og dine ønsker vedrørende placeringen af ​​kommunikationen, kan vi i de fleste tilfælde vurdere følsomheden over for reklamationer på forhånd. Hvis du synes, det er for stor en risiko at bruge en kridtgraffiti-kampagne, kan omvendt graffiti være et bedre alternativ for dig. Med den omvendte graffiti-teknik sprøjter vi varmt vand med højt tryk gennem en stencil. Den kontrast, dette skaber på overfladen, gør din annoncering synlig. Ulempen ved omvendt graffiti er, at denne teknik kun kan bruges på et begrænset antal overflader.

funktioner:
 • Slående udendørs reklame
 • Kan bruges i hele Benelux
 • Fra: 950,- (ekskl. moms)
 • Flere detaljer
midlertidig reklame

Mulig synlighedsvarighed

Alt efter den ønskede synlighedsperiode vælger vi i samråd den type kridt, der bedst griber dette an. Valget består af den vejledende levetid på; dage/uger eller måneder (semi permanent). Kridt med en levetid på dage/uger vil hurtigt falme, når det regner. Ønskes en længere synlighedsperiode eller annoncen skal være synlig i en bestemt periode, skal der vælges kridt, der bliver siddende i flere måneder. Afhængigt af placeringen og belastningen af ​​annoncen kan synlighedsperioden for dette produkt overstige et år.

Hvis opslåede udtryk ikke længere skulle være synlige efter en bestemt dato, kan vi fjerne dem. Den nøjagtige levetid for et kridtudtryk kan ikke forudsiges på forhånd, fordi det afhænger af underlaget, vejret, stedstypen og belastningen af ​​udtrykket ved for eksempel trafik eller rengøringsbiler. Den vejledende levetid er fastsat ud fra 20 års erfaring. Fordi det drejer sig om et udendørs produkt, er det ikke muligt at garantere gennemførligheden af ​​den estimerede levetid.

Omvendt graffiti

Forskrifter vedrørende vejafmærkning

Midlertidige kridtudtryk som gademarkering falder i forhold til lovgivning og regler i en gråzone. Det er derfor generelt ikke muligt at søge om tilladelse til denne form for udendørs annoncering, hvorfor vi altid gennemfører kampagner som 'guerilla marketing'. Når du udfører en guerilla-marketingkampagne, er en subtil og tankevækkende tilgang nødvendig for at forhindre eventuelle klager. Vi har naturligvis specialiseret os i dette med mere end 20 års erfaring, og vi hjælper dig med at bestemme lokationerne og den videre tilgang til implementering af kampagnen. Når indsatsen igangsættes for (eller i samråd med) en by, kommune eller provins, eller omkring et offentligt eller fælles mål, er det nogle gange muligt at søge om tilladelse eller tilladelse.

Adfærdsmæssig påvirkning og nudging

Adfærdsmæssig påvirkning og nudging

Nudging er en teknik, der subtilt påvirker adfærd og stimulerer bestemte valg eller handlinger. Denne teknik kan ses som at give et 'skub' i den ønskede retning. Et velkendt eksempel på nudging er afbildningen af ​​en falsk flue i urinaler, så mænd ikke længere tisser ved siden af ​​potten.

Denne form for påvirkningsadfærd kan også anvendes ved brug af udendørs annoncekampagner i form af (midlertidige) gademarkeringer. Eksempelvis gennem kridtudtryk, der viser (midlertidige) ruter, angiver, hvor du må/ikke må parkere din cykel eller gøre opmærksom på (u)ønsket adfærd omkring affaldssortering og placering af affald omkring affaldscontainere.

Midlertidige gademarkeringsvideoer

Se nogle videoer her af midlertidige gademarkeringer, vi leverer.

Midlertidig kampagne med kridtudtryk i Bruxelles, Belgien.

Omvendt graffiti-reklame som guerilla-marketing.

Et sandtryk som midlertidig reklame.

FAQ og praktisk information

Praktisk information og ofte stillede spørgsmål om vores midlertidige vejafmærkning.

 • Hvad er omkostningerne ved midlertidig vejafmærkning?

  For levering af midlertidige gademarkeringer gælder en målpris på 10 EUR eksklusiv moms for 1 placeringer (eller færre) i 950 by. Fordi den nøjagtige pris afhænger af forskellige faktorer såsom antallet af placeringer, formatet på skabelonen og lokationerne/byerne, anbefaler vi, at du anmoder om en uforpligtende prisberegning via vores kontakt side. Vi er fleksible og kan lide at tænke sammen med dig om mulighederne, selvom du har et begrænset budget.

 • Reglerne om guerillamarkedsføring, kræves en tilladelse?

  Denne form for udendørs reklame falder i en gråzone i forhold til lovgivning og regler. Det er derfor normalt ikke muligt at ansøge om licens til denne form for annoncering, hvilket betyder, at vi altid gennemfører kampagner som 'guerilla marketing'. Når du gennemfører en guerilla-marketingkampagne, er en subtil og tankevækkende tilgang nødvendig for at forhindre eventuelle klager. Vi er naturligvis specialiserede i dette med mere end 20 års erfaring, og vi tænker sammen med dig, når vi fastlægger lokationerne og den videre tilgang til eksekvering af kampagnen.

 • Hvor længe forbliver midlertidige gademarkeringer synlige?

  Afhængigt af den ønskede varighed af synlighed, vil vi rådføre os med dig for at vælge den type kridt, der bedst svarer til dette. Valget består af den vejledende levetid på; dage/uger eller måneder (semi permanent). Den nøjagtige levetid for en gademarkering kan ikke forudsiges på forhånd, fordi den afhænger af overfladen, vejret, typen af ​​placering og belastningen af ​​udtrykket ved fx trafik eller rengøring af køretøjer. Læs mere om kridttypen og levetiden.

 • Hvilke formater er mulige?

  Til vores omvendte graffiti, kridtudtryk og regnreklamekampagner bruger vi normalt en skabelon med en størrelse på cirka 1,25 m2. Et udtryk i dette format er, ved den gennemsnitlige betragtningsvinkel og ganghastighed, let at overskue for fodgængere. Et større format kan ofte ikke overskues med et blik, hvilket betyder, at udtrykket misser sit mål. Normalt opretholdes en størrelse, der er omkring 1x100cm, men den nøjagtige størrelse kan bestemmes ud fra, hvad der måtte vises (indholdet). Vi anbefaler at holde designet enkelt og klart.

 • Kan kridtudtryk anvendes i farve?

  Fordi overfladen kan variere fra sted til sted med hensyn til farve og struktur, foretrækker vi at anvende midlertidige kridtudtryk i farven hvid, så synligheden altid er optimal. Om ønsket kan kridtudtryk også anvendes i en række primærfarver, nemlig: sort, gul, orange, rød, pink, lilla, lys og mørkeblå, lys og mørkegrøn. Fordi farverne ikke kan lægges oven på hinanden, fordi de så blander sig med hinanden, kan du i princippet kun arbejde med 1 farve pr.

 • Kan der tilføjes en QR-kode?

  En QR-kode kan tilføjes til en omvendt graffiti, midlertidig gademarkering eller regnreklame. QR-koden kan placeres i nærheden af/ved siden af ​​annoncen ved hjælp af et gulvklistermærke, der er specielt egnet til udendørs brug. Normalt bruges en størrelse på cirka 10x10cm til dette, så QR-koden ikke er for dominerende, men alligevel skiller sig ud nok. QR-koden kan naturligvis henvise til en bestemt URL, så interaktionen kan måles direkte.

 • Vejrforhold og overflader

  En midlertidig kridtudtrykskampagne kan gennemføres, hvis overfladen ikke er fugtig, frossen eller snedækket. Det skal også forblive tørt et stykke tid efter indsættelse af en annonce, så kridtet kan tørre/hærde. Vi anvender kun kridtudtryk på gulvet og ikke på væggene. Det kridt vi bruger virker på næsten alle overflader.

 • Hvor lang er forberedelsestiden for en kampagne?

  Udarbejdelsen af ​​en gadereklamekampagne tager i gennemsnit 5 til 10 arbejdsdage. I samråd kan denne proces fremskyndes ved at afgive en hasteordre, men vi er afhængige af, hvor hurtigt vi kan skifte med kunden. Vores planlægning er normalt ret fyldt, så det er tilrådeligt at tage en option på den ønskede udførelsesdato eller -periode i god tid.

Se alle ofte stillede spørgsmål
Information, rådgivning eller uforpligtende tilbud?

Kontakt os nu og modtag et svar i dag.