Gå til hovedindhold

Doel

Kreativt samarbejde

pris

Fra 650, - Euro

deltagere

Fra 10 til 2500

Steder

På din eller vores steder

Maleri værksteder

Oplev dine egne og hinandens uventede kreative talenter under vores maleri workshops! Maleriets værksted tilbyder en inspirerende udfordring, der appellerer til alle.

Dine medarbejdere eller relationer vil arbejde sammen under professionel vejledning. Vi lader deltagerne samarbejde kreativt i en afslappet og kreativ ramme. En værdifuld oplevelse fra et overraskende perspektiv med en positiv indflydelse på gruppedynamikken. Deltagerne lærer hinanden at kende og værdsætte på en ny måde. I løbet af maleri værksteder læreren motiverer dem til at oversætte ideer om arbejdet til billeder. Samspillet mellem gruppemedlemmerne tilskynder til reflektion og appellerer til de kreative evner. På din egen placering eller et af vores lokationer giver vi en farverig og inspirerende oplevelse, hvor kreativitet og teambuilding er centralt.

Maleriets værkstedsprogram

Efter en velkomst og velkomst fra vores erfarne værkstedslærere starter malerverkstedet med en forklaring af brugen af ​​materialerne. Når alle deltagere har på sig beskyttelsesbeklædning, tager vi normalt først et gruppefoto, inden vi deler gruppen op i mindre grupper og starter workshopen. Det individuelle program for maleri værksted består af en række øvelser, der øges i vanskeligheder.

Temaet og brainstorming sessionen

teambuilding kræver at udfylde en udfordring sammen, hvor I har brug for hinanden. Efter en brainstorming skal du skabe et godt kunstværk sammen. Ved at udfordre, hjælpe, overraske og inspirere hinanden kommer deltagerne tættere på hinanden. Ved at arbejde med et tema kan der gives retning til slutresultatet. Kreativ eller ej, enhver kan male, fordi det er enkelheden, der sikrer et forbløffende resultat. Du behøver ikke være Van Gogh, Mondrian eller Rembrandt for at skabe dit eget mesterværk. Malerværkstedet garanterer en behagelig og inspirerende dag, hvor du garanteret kommer hjem med et smukt maleri!

Gruppevalueringen

Efter maleri værksted vi evaluerer arbejdet pr. hold / gruppe ved hjælp af en gruppeevaluering. Hver gruppe fortæller resten af ​​holdet, hvad tankerne ligger bag det oprettede kunstværk, og hvordan de ankom til skabelsen. Normalt giver en af ​​vores lærere også sin vision om det arbejde, der er udført.

Vores malerworkshops er ideelle som afdelingsudflugter, inspiration pause, incitament, bachelorfest, teambuilding-aktivitet eller firmatur.

nyttige oplysninger

Se de praktiske oplysninger og ofte stillede spørgsmål om vores malerier.

teambuilding

Arbejdet udføres både individuelt og i grupper, der lægges vægt på samarbejde.

deltagere

Det mindste antal deltagere er 10 eller den tilsvarende sats, der er ikke maksimalt antal deltagere.

Steder

Vi tilbyder workshops på et sted efter eget valg eller en af ​​vores placeringer.

varighed

Workshopprogrammet varer 2 timer og kan forkortes, hvis det ønskes.

24 / 7 til rådighed

Malerværkstedet kan planlægges 7 dage om ugen på et tidspunkt efter eget valg.

akkompagnement

Tilsyn med i gennemsnit en certificeret værkstedslærer pr. 10 og 20 deltagere.

emnet

Et tema, slogan, slogan eller kerneværdi kan knyttes til værkstedet.

Indvendig / udvendig

Workshoppen kan leveres både indendørs og udendørs, selvfølgelig dækker vi det nødvendige.

Kunstværker

Du kan give de skabte kunstværker et sted hjemme eller i virksomheden efter workshoppen.

Maleri under arrangementer

Brug af vores er en kreativ tilføjelse til din firmaarrangement maleri workshops som sideunderholdning. Under de åbne walk-in-workshops arbejder vi sammen med besøgende på dit arrangement, udstilling, firmafest eller kongres på en inspirerende måde for at skabe et unikt kunstværk. Farverne og figurerne vises naturligt, når deltagerne giver deres kreativitet rigelig plads under denne åbne walk-in-aktivitet, hvor et kunstværk skabt i fællesskab af de besøgende er resultatet.

Malere værksteder

Vi tager os af vores workshops hovedsageligt i Holland og Belgien og kan levere et maleriværksted på et sted valgt af dig eller et af vores lokationer. Vores workshops kan gives både indendørs og udendørs som en selvstændig aktivitet eller som en del af en begivenhed, messe eller (firmafest). Vi har forskellige konstruktioner, som vi kan skabe en arbejdsflade på lokation, selvfølgelig dækker vi selvfølgelig korrekt miljøet.

Se alle vores workshops

Vi tilbyder kreative workshops og aktiviteter, se vores komplette sortiment.