Gå til hovedindhold

3D-maleri

Jordmalerier som et interaktivt reklame- eller kommunikationsværktøj.

3D-maleri

Giv dit brand, produkt eller event liv på en unik måde med et 3D-gademaleri. Vores markante jordmalerier vækker stor opmærksomhed og er fremragende som originalt reklame- og kommunikationsmiddel i udeområdet. Med rumlig indsigt, kreativitet, maling og et stykke gade skaber vores gademalere uforglemmelige kunstværker i det offentlige rum, som offentligheden kan nyde gratis.

Optisk illusion gennem et gademaleri

Et 3D-gademaleri bruges ofte til at skabe en optisk illusion og viser en 3D-effekt i den rigtige synsvinkel, såsom et hul i jorden eller en genstand, der ser ud til at være naturtro foran dig. Et 3D-maleri ser nogle gange mærkeligt og forvrænget ud, så den tredimensionelle effekt kan kun ses, når maleriet ses fra det korrekte udsigtspunkt.

Med et normalt (2D) jordmaleri kan vi gøre et billede, logo eller produkt synligt på jorden. Disse malerier ser ens ud fra alle vinkler og ligner visuelt effekten af ​​gulvklistermærker. Vores jordmalerier giver altid en 'wow'-effekt og er ideel som blikfang under (brand)aktiveringer, messer, events eller (produkt)præsentationer.

Midlertidige og (semi-)permanente malerier

Fordi vi laver vores grundmalerier med vandbaseret akrylmaling, er de semipermanente. Levetiden er svær at bestemme på forhånd, fordi den afhænger af underlaget, vejret, placeringen og belastningen forårsaget af f.eks. trafik og rengøring. De malerier, vi laver i det udendørs område, forbliver normalt smukke i måneder eller nogle gange endda år. Hvis det ønskes, kan vi altid fjerne et gademaleri med en varmtvands højtryksrenser, eller du kan også vælge at lade maleriet slide af.

Det er også muligt at lave et gademaleri på et gulvklistermærke eller træmellemlag, så det kan bruges indendørs under et arrangement, messe eller åben dag. Et midlertidigt maleri på street stickers kan også bruges udenfor, hvor det kan fjernes efter 1 eller flere dage. Vi bruger specifikke udendørs gulvklistermærker, der har et skridsikkert lag. Desværre kan et jordmaleri på et gademærkat ikke genbruges efter fjernelse.

Malerier og sociale medier

Det fine ved et 3D-grundmaleri er, at offentligheden kan være en del af det. Ved at stå de rigtige steder virker det, som om du er optaget af maleriet og fx står på kanten af ​​en dyb kløft eller går på en rebstige over vandet. Til dels derfor deles billeder af denne type 3D-malerier ofte på sociale medier.

funktioner:
 • Interaktive blikfang
 • Kan bruges i hele Europa
 • Fra: 1750,- (ekskl. moms)
 • Flere detaljer
3d maleri med optisk illusion

Hvordan fungerer et 3D-maleri eller en optisk illusion?

Du har sikkert set det på gaden eller på internettet, et maleri, der skaber en illusion om, at jorden er revet op og et hul er opstået. Ofte er en afgrund, dybde eller kløft afbildet med en rebbro over eller genstande, der er synlige i afgrunden. Denne form for optisk illusion kaldes anamorfose eller 3D-kunst og er nøglen til at skabe en optisk illusion.

For at opnå effekten af ​​en optisk illusion skal designet forvrænges eller strækkes på en bestemt måde, ofte ved hjælp af en formel, for at gøre den ønskede 3D-effekt synlig fra synspunktet. På grund af denne deformation kræves en minimum jordoverflade på ca. 3 til 25 m², når man laver et 30D-gademaleri.

Streetpainting workshops

Kunne du tænke dig at følge et gademalerværksted?

Har du altid ønsket at arbejde med denne særlige form for street art? Grib din chance nu og følg gademalerværkstedet; en introduktion til verden af ​​"I Madonnari". Gademalerværkstederne er særdeles velegnede som teambuildingaktivitet eller kreativ firmaudflugt, men det er også en inspirerende aktivitet for grupper og skoler. Vi har udviklet et kreativt program, hvor gademaleriets koncept og teknik forklares, og hvor der i fællesskab laves et grundmaleri som slutresultat.

Gademaleri klip

Se nogle videoer af gademalerier, vi har leveret her.

3D gademaleri som indkøbscenterfremme i Belgien.

Figurativt grundmaleri for Vlisco i Helmond.

Nattevagten imiterede fra tøj til 'De Nachtwas'.

FAQ og praktisk information

Praktisk information og ofte stillede spørgsmål om vores gademalerier.

 • Hvad koster et 3D-gademaleri?

  For et 3D-gademaleri gælder en startpris på 1750 Euro eksklusiv moms. Fordi den nøjagtige pris afhænger af forskellige faktorer såsom hvad der kan være afbildet, størrelsen og placeringen, anbefaler vi, at du anmoder om en uforpligtende prisberegning via vores kontakt side. Vi er fleksible og kan lide at tænke sammen med dig om mulighederne, selvom du har et begrænset budget.

 • Hvordan oprettes designet til et maleri?

  Konceptet for et maleri er naturligvis helt skræddersyet til dine ønsker, ideer og mål. Efter at have modtaget ordrebekræftelsen går vi i gang med at forberede dit projekt. Ud fra vores tjekliste efterspørger vi alle oplysninger fra dig på en overskuelig måde, så vi i samråd kan komme frem til en passende idé/koncept. Fordi det ofte tager længere tid at lave et godt koncept end at lave selve maleriet, startes denne proces først, når opgaven er konkret. Vi kan (gen)skabe alt og mestre enhver tænkelig stil, inklusive abstrakt, figurativ og fotorealistisk. For at få et indtryk af mulighederne anbefaler vi vores omfattende portefølje at se.

 • Hvor længe forbliver et gademaleri synligt?

  Levetiden på et gademaleri afhænger af dine ønsker, det anvendte materiale, underlaget, placeringen og belastningen forårsaget af fx fodgængere, trafik og/eller rengøring. De jordmalerier, som vi laver i udendørsområdet, er semi-permanente og forbliver normalt smukke i måneder eller nogle gange endda år. Hvis et maleri skal være midlertidigt, kan det påføres et gulvklistermærke, hvorefter vi sætter klistermærket på det ønskede sted og fjerner det evt. Type mærkat vælges ud fra placeringen (indendørs eller udendørs) og den ønskede synlighedsperiode. Hvis et maleri i det offentlige rum ikke længere skulle være synligt efter en bestemt dato eller periode, kan vi fjerne det med en højtryksrenser.

 • Er der brug for en tilladelse til gademaleri?

  Der kræves et tilladelsesbrev eller en tilladelse for at påføre et gademaleri i det offentlige rum. At lave et gademaleri tager normalt 1 eller 2 dage og kan derfor ikke udføres som guerillamarkedsføring.

 • Hvad er formatet på et 3D-gademaleri?

  For at skabe en 3D-effekt eller en optisk illusion med et gademaleri kræves en minimumsstørrelse på cirka 25 til 30 m². En 3D-effekt er nogle gange også mulig med et maleri i et mindre format, men vil så være mindre kraftfuldt. Jordmalerier med 3D-effekt kan naturligvis også påføres i et større format end 30m².

 • Hvor lang er forberedelses- og produktionstiden?

  Forberedelsen af ​​et maleri tager i gennemsnit 5 til 12 arbejdsdage. I samråd kan denne proces fremskyndes ved at afgive en hasteordre, men vi er afhængige af, hvor hurtigt vi kan skifte med kunden. Vores planlægning er normalt ret fyldt, så det er tilrådeligt at tage en option på den ønskede udførelsesdato eller -periode i god tid.

 • Vores malerier kan planlægges 365 dage om året

  Et vægmaleri, gademaleri, levende kunst eller tilpasse session kan planlægges 7 dage om ugen på et tidspunkt efter eget valg. Vi arbejder også alle dage året rundt, også helligdage og helligdage. På grund af en normalt meget fuld tidsplan, er det tilrådeligt at tage en option på den ønskede dato i god tid, så tilgængelighed kan garanteres.

 • Vi tager os af vores malerier og levende kunst over hele Europa

  Vi leverer vores malerier, levende kunst og tilpasser sessioner på et hvilket som helst sted efter dit valg i Benelux eller udenfor. Vi arbejder hovedsageligt i Holland og Belgien, men vi leverer også løbende vores aktiviteter i andre europæiske lande.

 • Kvaliteten og finishen på et kunstværk

  I forbindelse med de kvalitetsstandarder og farvegaranti, som vi garanterer, arbejder vi altid med vores egne materialer. Vi afslutter altid malerier i udeområdet med en gennemsigtig lak af høj kvalitet for at gøre malingslaget ekstra hårdt og vejrbestandigt.

Se alle ofte stillede spørgsmål
Information, rådgivning eller uforpligtende tilbud?

Kontakt os nu og modtag et svar i dag.