Gå til hovedindhold

Ansæt en graffitikunstner? Bare gør det!

Ansætter du en graffitikunstner? Leder du efter en graffiti kunstner til et vægmaleri eller et værksted? Det rammer. Graffitinetwerk står med et professionelt og dedikeret team på over 30 internationale graffiti kunstnere klar til dig, uanset hvad dine graffiti ønsker. Vi er glade for at tage os af alle tænkelige aktiviteter omkring graffiti og gadekunst. For enkeltpersoner, virksomheder og kommuner.

Gør den kedelige væg til en unik opmærksomhedsfanger ved at anvende et skræddersyet vægmaleri!

Originalitet, kvalitet og innovation inden for graffiti

Det hele startede omkring 1990 med nogle venner, nogle aerosoler og en hobby, der kom ud af hånden. Dette er nu vokset til et selskab med mere end 30 graffiti kunstnere hjemmefra og i udlandet. I 2005 havde vi scoopen til at udføre det første graffiti-værksted til erhvervsmarkedet!

Selvom vi nu er en rigtig graffiti-virksomhed, står vi stadig for originalitet, kvalitet og innovation. Ligesom i de turbulente tidlige dage af vores gadekunstfirma.

Vil du oprette noget virkelig unikt, eller leder du efter en uforglemmelig begivenhed? Ring derefter til vores graffiti kunstnere, der vil sætte deres hjerte og sjæl i at passe på noget, der er usædvanligt for dig.

En af vores vægmalerier.

En af vores gadekunstmalerier

Teambuilding som virksomhedsudflugt? Graffiti-værkstedet!

vores graffiti sprøjter leverer daglige workshops på en af ​​vores egne graffiti placeringer eller på et sted efter eget valg. For eksempel som en kreativ virksomhedsudflugt, teambuilding-aktivitet, mødepause eller som en bachelorfest.

Under et graffiti-værksted kan vi arbejde sammen om et stort kunstværk eller alt sammen på vores egne værker. Vi har graffiti-workshops, der er skræddersyet til enkeltpersoner og forretningsværksteder for virksomheder, grupper, incitamenter og under firmaarrangementer.

Under vores workshops du kan altid stole på ekspertvejledning og en klar forklaring. Når vi har drøftet de grundlæggende teknikker, begynder vi at lave et kunstværk. Fordi det bedste er bare at gøre det. Vores oplevelse er, at alle elsker at lave noget specielt med en aerosol. "Du får virkelig frem kreativiteten i vores team," er noget, vi hører meget ofte.

Kort sagt, en graffiti værksted under vejledning af en erfaren graffitikunstner skal du opleve. Uanset om det er på et lærred, på papir, på en container, på et gulv eller på en væg.

Graffiti-vægmalerier derhjemme eller på kontoret

Også en strålende idé: en ansætte graffiti kunstner at lave et vægmaleri. Vores graffiti malere har lavet de smukkeste kreationer i stuer og soveværelser, men har også pyntet masser af havevægge, parkeringshus, kontormure og endda uden for kommercielle bygninger.

Det siger sig selv, at vi på forhånd bestemmer, hvordan kunstværket eller tegningen reklamemaleri vil se ud. Måske har du allerede en idé om, hvordan det skal være, og du leder kun efter en kunstnerisk uddybning. Selv hvis du ikke ved det endnu, hjælper vi dig med tip og inspiration.

Forestil dig, hvordan den kedelige væg ved at anvende en brugerdefineret vægmaleri bliver pludselig en unik opmærksomhedsfanger!

Ansæt graffitikunstnere til kunst i det offentlige rum

Kommuner lejer kunstnere van Graffitinetwerk regelmæssigt at forsyne genstande som viadukter, cykeltunneler eller elhuse med passende kunstværker. På denne måde forhindrer du, at sådanne genstande bliver 'grimme', og der opstår graffiti-gener. Vi kalder dette en anti-graffiti-løsning. Vores portefølje indeholder mange eksempler på sådanne projekter.

Vi kan også hjælpe kommuner med kreative projekter i samarbejde med kvarterer eller foreninger til at bekæmpe graffitiproblemer. Bare fortæl os hvad ønsker og forventninger er, og vi vil gerne overveje mulighederne.

Et udvalg fra vores graffitimalerers arbejde

Billeder af mulighederne for graffiti- og gadekunstprojekter, et udvalg fra vores portefølje. Se vores omfattende portefølje for mere graffiti og gadekunst eksempler.

Gadekunst under begivenheder og fester

Produktaktiveringer, introduktioner, præsentationer, relationsdage og andre firmaarrangementer eller a selskab udflugt eller incitament. Eller private fester som fødselsdage, bachelor-fester eller familiedage. Du kan ikke forestille dig det, hvis vi har været der, og vi har gjort det. Vil du vide, hvilke virksomheder, der gik forud for dig? Se oversigten over vores skoleledere.

Vi kan godt lide at tilbyde en graffiti-demonstration, hvor vi bruger levende produkter tilpasning. Tænk for eksempel på biler, tøj, tasker og sko. Om ønsket deltager medarbejdere eller relationer simpelthen under tilsyn.

Foretrækker du ikke besvær med maling under dit arrangement? Hvad med en digital graffiti-væg, hvor gæsterne kan udtrykke sig kreativt med vores graffiti-software? Hvor kreativitet er centralt, er næsten intet umuligt. Uanset hvad vi gør, bringer vi det altid originalt og unikt. Det er kraften i graffiti-kunst.

Ansæt en graffitikunstner kl Graffitinetwerk?

Har du en helt anden idé, som du vil ansætte en graffiti-kunstner til? Så er vi desto mere nysgerrige! Fordi selvom vi arbejder som graffiti hold 30 år med graffiti-kunst sammen er der stadig ting, der overrasker os. Selv med glæde.

vores graffiti kunstnere har forskellige specialiteter. Hver kunstner kan bidrage med ideer fra sin egen specialisme og baggrund om den anmodning eller opgave, du har til os. Læs mere om, hvad vi kan lide graffiti selskab alle gør.

Så tøv ikke med at indsende dine forslag eller ideer til os. Du kan altid stole på os til at tænke sammen med dig, også med hensyn til budget eller med en hurtig nærværende frist.

På grund af den store variation i priserne, råder vi dig til at anmode om rådgivning eller en prisberegning uden forpligtelse via vores kontaktside. Kontakt os nu og modtag et svar i dag.

Kontakt os