Gå til hovedindhold

Vil du følge vores graffiti-sprøjteværksted i Amsterdam?

Vi ser frem til at byde dig velkommen til graffiti værksted på et af vores lokationer i Amsterdam, men en workshop hos dig er naturligvis også mulig. Uanset om det drejer sig om en virksomhedsudflugt, et incitament eller en teambuilding-aktivitet: vi vil helt sikkert bringe kreativiteten hos alle deltagere frem under graffiti-workshop i Amsterdam!

Det er ofte en ganske udfordring: at organisere en original gruppe eller teamudflugt, som alle kan lide og giver den nødvendige teambuilding. Vores workshops har alle ingredienserne til en succesrig virksomhedsudflugt: kreativt samarbejde under en original team bygning værksted med inspirerende guider / kunstnere på bymæssige gadekunststeder!

Under vores graffiti-workshop i Amsterdam lærer du indviklingen i graffiti teknologi og skaber i fællesskab sine egne kunstværker. Dejligt at hænge på væggen hjemme eller på kontoret bagefter.

Uanset om det drejer sig om en virksomhedsudflugt, incitament eller teambuilding-aktivitet: under graffiti-værkstedet i Amsterdam fremhæver vi kreativiteten hos alle deltagere!

Hvordan vores graffiti-workshop begynder

Først og fremmest ønsker vores workshop-lærere dig hjertelig velkomst. Når du går ind på et af vores graffiti-workshops Amsterdam vores lærere vil påpege brugen og sikkerheden af ​​materialerne. Vær sikker på, at vi selvfølgelig tager os af alt materiale, der dækker pladsen og beskyttelsestøj.

Efter introduktionen og introduktionen starter vi med de grundlæggende teknikker. I løbet af dette kreative værksted alle aspekter af graffiti-sprøjtning diskuteres.

Først og fremmest praktiserer deltagerne individuelt de grundlæggende teknikker i et program bestående af øvelser, der øges i vanskeligheder. Senere blev der startet en fælles start på at udvikle ideerne på et tomt lærred.

Før du går i løbet af denne kreative selskab udflugt hvis du arbejder på lærreder, kommer lærerne og hele gruppen med et kreativt koncept, muligvis baseret på et tema, en husstil eller et billede, du har foreslået. Læs i dette blog besked mere om vores team building workshops.

Et eksempel på et graffiti-værksted i Amsterdam

Sprøjtning af graffiti som teambuilding, virksomhedsudflugt eller incitament

Er graffiti-kunstværker klar? Evaluer derefter vores værksted vejledere lavede graffitimalerier, hvor grupperne selv forklarer ideen bag det skabte arbejde. På denne måde ved alle, hvor inspiration kommer fra deltagerne.

Amsterdam er ideel til at deltage i et graffiti- eller gadekunstværksted. Læs mere om oprindelsen af ​​graffiti og gadekunst i Amsterdam.

Efter spray graffiti værksted du kan naturligvis tage kunstværket med dig for at give det et sted derhjemme eller på kontoret.

Unikke værksteder i og omkring Amsterdam

Vores workshops spray graffiti som virksomhedsudflugt gives i Amsterdam på indendørs og udendørs steder. Vi bruger forskellige placeringer til vores firmaudflugter, incitamenter og teambuildingaktiviteter, hvoraf de fleste er velegnede til meget store grupper.

Se oversigt over alle vores værkstedspladser i Holland og Belgien. Et kreativt værksted om placering i eller omkring Amsterdam er selvfølgelig muligt.

Hvorfor denne workshop som en kreativ virksomhedsudflugt?

  • Seje værksteder i eller omkring Amsterdam
  • På en af ​​vores byområder eller på dit sted
  • Et stærkt teambuilding-program, ofte baseret på et tema, mål eller virksomhedsidentitet
  • Opret kollektive kunstværker, der kan hænges direkte på væggen
  • En kreativ og kunstnerisk oplevelse, helt moderne
  • Velegnet til små eller store grupper (10-2000 pers.)
  • Planlæg 24/7, 365 dage om året

Graffitinetwerk har allerede mange succesrige workshops arrangeret for mere end 5000 virksomheder og grupper. Se eksempler i vores portefølje, eller læs kundeanmeldelser på vores anmeldelser side.

Fotos af vores graffiti workshops

Nogle billeder for at give en idé om mulighederne. Se vores omfattende portefølje for flere eksempler på graffiti værksted i Amsterdam.

Den positive effekt af at være kreativ

Inden for en sund og succesrig virksomhed kreativitet uundværlig giver det out-of-the-box-løsninger, smartere måder at samarbejde på og en fleksibel holdning. Derudover hjælper en god dosis kreativitet med at forbedre arbejdsmiljøet.

Der er allerede udført meget forskning på måder at holde din hjerne sund og fit. En kunstnerisk aktivitet ser ud til at have en enorm positiv effekt på din hjerne. Andre hobbyer har også en positiv effekt, men ingen er så store som en kunstnerisk aktivitet. Derudover er det ikke kun godt for din krop at være i bevægelse, men også hjerneserumet for bedre hukommelse, problemløsningskompetencer, produktivitet og beslutningsevner.

Ved at bevæge din hjerne fungerer optimalt, så du pludselig kan komme med en god idé. Vil du have mere motion, kreativitet og sjov i dit team eller din virksomhed? Så book en af ​​de unikke virksomhedsværksteder van Graffitinetwerk, ledsaget af professionelle graffitikunstnere!

Vil du også følge et graffiti-værksted i Amsterdam?

Vil du deltage i en af ​​vores kreative aktiviteter selv eller sammen med din virksomhed, kolleger eller venner graffiti workshop i Amsterdam? Baseret på antallet af deltagere og den ønskede placering beregner vi gerne en pris for dig uden forpligtelse.

Kontakt os nu og modtag information, rådgivning eller en prisberegning i dag. Håber at se dig hos vores graffiti værksted i Amsterdam!

Kontakt os