Gå til hovedindhold

En graffitikunstners 'værktøjskasse': dette er i det

Leveringsvognen ruller lydløst ind i det mørke gyder. En silhuet kommer ud og åbner lastrummets døre. I de blinkende gadebelysninger er balaclava bare synlig på hovedet. Efter et øjeblik fumlende lukker han dørene forsigtigt og går rundt om hjørnet, bevæbnet med en kugle og en rygsæk.

Dette traditionelle billede af graffiti kunstner er delvis sandt. Selvfølgelig anvendes graffiti stadig midt om natten, undertiden endda til kommercielle formål, men graffiti som kunstform er blevet ganske almindeligt i dette århundrede. Dette betyder også, at gadekunst og graffitikunstnere ofte arbejder på vegne af offentlige institutioner eller kommercielle virksomheder.

Graffitikunstnere med kobber og balaclavas?

De graffiti kunstnere van Graffitinetwerk behøver ikke længere en balaclava. Vi arbejder kun for skoleledere og udfører derfor kun projekter på kommission. Med andre ord: vi er meget velkomne og sprøjter kun på vægge, der er beregnet til det formål. Det ændrer ikke på det faktum, at uerfarne graffitikunstnere ofte tilegner sig deres færdigheder på gaden.

Takket være gearingseffekten er en krogstang ideel til nysgerrige åbne døre og porte. I praksis er dette værktøj næppe nødvendigt og bestemt ikke, hvis du er på holdet Graffitinetwerk sidder. Ikke desto mindre er der normalt en i skuret eller i varebilen til en velforberedt graffiti sprøjte. Du ved trods alt aldrig!

Graffitibussen med alle værktøjer fra en graffitikunstner.

Graffitibussen med alle værktøjer fra en graffitikunstner.

Forskel i graffitispray og hætter

Kvaliteten af ​​malingen, det tryk, som minuskule malingsdråberne kommer ud af sprayboksen, og størrelsen på dåsen tæller for en graffiti kunstner stykke for stykke, når du vælger den rigtige graffitimaling. Der er forskellige mærker med maling specielt udviklet til graffiti, såsom Molotow, Flame, MTN og mange andre. Dette er maling, der dækker ekstremt godt og tørrer meget hurtigt.

Med en bred vifte af hætter kan vi lege med malingstrykket og tykkelsen af ​​malestrålen. Takket være disse dyser kan vi udfylde store områder såvel som små detaljer. En god en graffiti kunstner har alle slags sprøjtehætter på lager, så et helt team kan arbejde samtidigt med at skabe et kunstværk sammen.

Bliv selv en graffitikunstner?

Har du ambitionen om at blive en graffitikunstner, eller kan du lide at fordybe dig i historien og teknikkerne? Så er vores 'Online tutorial: at lave din egen graffiti' bestemt noget for dig. Det graffiti tutorial består af 4 episoder og øvelserne øges i sværhedsgrad pr. episode. At deltage i vores rigtige graffiti-workshop med venner eller kollegaer er selvfølgelig også muligt.

Ansæt en ægte graffiti-kunstner?

Er du nysgerrig efter, hvordan de professionelle graffitikunstnere og street art kunstnere van Graffitinetwerk kan være til tjeneste for dig? På grund af den store variation i priserne, anbefaler vi, at du anmoder om en prisberegning via vores kontaktside. Kontakt os nu og modtag information, rådgivning eller en prisberegning i dag.

Kontakt os