Gå til hovedindhold

Hvad er egentlig 'guerilla marketing'? Vi forklarer…

Guerrilla marketing: det er et ofte hørt udtryk, der kræver den nødvendige forklaring. Hvad betyder udtrykket “guerilla marketingPræcis i? Og hvad kan du gøre med det med hensyn til markedsføring og reklame? Vi forklarer i denne blog.

Fed og original: det er det guerilla marketing ingen tvivl. Disse er ofte unikke, skræddersyede kampagner til mærker, produkter, reklamekampagner eller aktiveringer. Tanken er at overraske og overraske publikum med noget, det aldrig har set før.

Eller i det mindste med et usædvanligt reklameformat. I modsætning til traditionelle reklamer i magasiner skal denne marketingkommunikation komme meget tæt på folket. Nogle gange er det endda en sand oplevelse, helt skræddersyet til målgruppen.

På grund af denne forudsætning balancerer gerillamarketing ofte på kanten af ​​hvad der er og ikke er tilladt. Ikke desto mindre tager flere og flere førende virksomheder og mærker springet. Fordi guerilla marketing er unægtelig effektiv.

En gerilja-marketingkampagne sigter mod at få en masse medieopmerksomhed, eksponering og offentlig opmærksomhed på kort tid.

Hvilke former tager gerilla-markedsføring?

Der er flere måder, hvorpå virksomheder kan praktisere gerilja-markedsføring. Midlertidige kalkudtryk kan være meget effektiv for eksempel. Med visse teknikker er det muligt at synliggøre logoer, tekster og billeder i gadevisningen gennem midlertidig kridtreklame.

Deze vorm van gadeannoncering fanger øjet og er derfor fremragende at bruge som en reklame for et produkt, begivenhed, messe eller butik. Fra et juridisk synspunkt falder kridtbilleder ind i et gråt område, men generelt accepteres de med rimelighed af offentligheden og kommunerne, forudsat at kampagnen gennemføres med behørig omhu. Læs mere om mulighederne for omvendt graffiti.

Vilde bjælker og bjælkeformering

Derudover er det muligt at projicere et billede fra vores mobile wildbeam-enhed. Denne type geriljemarketing, der også kaldes beamvertising kaldes, gør det muligt at projicere statiske eller bevægelige billeder på bygninger eller genstande.

Om aftenen er en sådan annonce naturligvis meget mere mærkbar end et traditionelt billboard - især hvis du vælger et slående fuldfarvedesign.

Publikum, der går eller kører forbi, vil blive behageligt overrasket over dette, så din besked bliver indgraveret i deres hukommelse. Det er også muligt at bruge en vild stråle kampagne, der skal udføres som du kan se i videoen nedenfor. Dette kaldes 'walking beamer' eller 'beam man'.

3D gademaleri og gulvklistermærker

Foretrækker du at holde begge fødder på jorden? Brug gulvet eller fortovet som kommunikationsmiddel, for eksempel ved hjælp af et 3D-gademaleri eller et gulvmaleri gade klistermærker at implementere. Mange mennesker kan godt lide at se, hvor de går. Derfor er jorden et meget passende sted til en reklame.

Effektive former for guerilla marketing inden for denne kategori er skiltning under messer og begivenheder, (midlertidige) forfremmelser og produktaktiveringer eller informationsgivning fra kommuner og statslige organer.

Ønsker du at gøre det endnu større, for eksempel i forbindelse med en pr stunt eller en brandlancering? Derefter kan lasergraffiti tilbyde en løsning. Dette bruges til at tegne live på en bygning i mørket med en speciel laserapplikation.

På regnfulde dage er regnreklame en fantastisk mulighed. Med denne mulighed vises din besked kun på jorden, når det regner.

Beamvertising-kampagne for Pink! i Amsterdam.

Beamvertising-kampagne for Pink! i Amsterdam.

Implementere salgsfremmende hold og briller

Ud over en reklamekampagne eller som en uafhængig marketingkampagne kan vores salgsfremmende teams distribuere dine prøver, testere, gaver, merchandising eller flyers.

Som et telefonkort til dit brand giver vores motiverede fagfolk et positivt ansigt til din marketingkampagne uden for hjemmet. Læs mere om vores Salgsfremmende hold og briller og læs os blog besked om, hvordan et forfremmelsesteam og feltmarkedsføring indeszet kan worden.

Er du interesseret i et guerilla-stunt til dit brand eller produkt?

Ovenfor har vi drøftet de mest almindelige former for gerilja-reklame. Selvfølgelig tænker vi også på guerilla stunts og skræddersyede briller, der er fuldt skræddersyet til dine ønsker, placering (er), målgruppe og det budskab, der skal formidles.

Normalt er det ikke muligt at ansøge om en tilladelse til guerilla-markedsføring. Det er derfor, det er vigtigt, at en handling nærmer sig subtilt og tankevækkende. Graffitinetwerk er specialiseret i dette. Hvert år kører vi hundreder af succesrige reklamekampagner for internationale mærker, lokale iværksættere og offentlige institutioner.

Med vores erfaring kan vi i god tid estimere, hvad der er, og hvad der ikke er muligt, når vi indsætter en gerilla udendørs reklame kampagne.

Eksempler på guerilla marketing kampagner

Vil du have et komplet overblik over mulighederne? Se i vores omfattende portefølje praktiske eksempler. Alle former tilbyder en uforglemmelig oplevelse.

Det betyder din udendørs reklamekampagne, mærke eller produkt dvæler også i offentlighedens hukommelse. Og det er det, guerilla marketing i sidste ende handler om! Heri blog artikel kan du læse mere om mulighederne for udendørs reklame.

Vil du vide mere om vores guerilla-marketing?

Er du nysgerrig efter, hvordan vi kan støtte dit brand, produkt, begivenhed, reklamekampagne eller aktivering med en original guerilla marketing kampagne? Beregningen af ​​en pris udføres på baggrund af dine ønsker, kampagnetype, formater, placeringer og den ønskede synlighedsvarighed.

På grund af den store variation i priserne, råder vi dig til at anmode om et tilbud uden forpligtelse. Kontakt os nu og modtag information, rådgivning eller en prisberegning i dag.

Kontakt os