Gå til hovedindhold

Ønsker du at lave et graffiti-kunstværk?

Du vil have har lavet graffiti at berige dit interiør, kontorbygning, børnerum, udvendig mur eller et offentligt rum? Vælg derefter Graffitinetwerk, det førende gadekunstfirma med kun de bedste graffitikunstnere og kunstnere fra Holland og Belgien.

Fra komplette graffiti-vægmalerier, dekorationer, levende maleri, demonstrationer til et fotorealistisk gadekunstportræt eller maleri; hos os kan du graffiti kunst har det kopieret i alle tænkelige stilarter og typer! Vi er altid åbne for udfordringer, og ingen idé er for skør for os.

At have et vægmaleri lavet med graffiti på kontoret eller derhjemme er den bedste måde at give dit interiør en personlig og unik karakter.

Graffiti-vægmalerier og vægdekoration

Een graffiti væg maleri i dag er det den bedste måde at give en bygning, kontorbygning eller interiør en helt 'individuel' karakter i dag. Fra ægte gadekunst til næsten klassisk maleri eller yndefuld bogstavskunst; At have et graffiti-vægmaleri kan gøres på mange måder.

Det velkendte graffitimaleri er især populært i reklameværden. Du skaber en masse opmærksomhed med sådan en slående og ofte farverig ramme. Derfor bruger mange virksomheder vores vægmalerier har det lavet til for eksempel et udstillingsstand, i en butik eller restaurant eller på ydersiden af ​​en forretningsbygning. Læs mere om vores gadekunst i gæstfrihedsbranchen.

Vores graffitimalerier er også ekstremt populære som udsmykning til børneværelser, stuer og på haven vægge eller garageporte. Et vægmaleri i eller omkring huset er skræddersyet til dine ønsker og det videre design.

Unikke gadekunstportrætter

Vil du gerne have et portræt, men lige så lidt anderledes? Vælg derefter en specialfremstillet en gadekunst portræt. Hos os kan du få et portræt lavet i den ønskede stil og størrelse. Fra et fotorealistisk portræt i livsstil på din væg til et mindre portræt på lærred i pop-art eller 'Banksy' stil.

Med en alsidig blanding af talentfulde graffiti kunstnere vi har altid den rette kreative person i vores team til at gøre dit ønske til virkelighed. Har du lavet graffiti? Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er en af ​​vores kunstnere ønsker at ansætte.

Du kan også bruge en graffiti portræt har det lavet på lærred eller lærred til en anden som en gave. Du giver os et godt foto og beskriver dine ønsker, vi giver et fantastisk og også unikt portræt som slutresultatet. En original gave, som modtageren ikke snart vil glemme.

Graffiti maleri med portræt

Graffiti maleri med portræt

Er der lavet graffiti i eller omkring huset?

Næsten hvert hus, kontor eller værelse har en tom væg, der egner sig til en unik måde at designe. Vores vægmalerier er meget forskellige og skræddersyet til kundens ønsker. Afhængig af den ønskede effekt arbejder vi i en illustrativ, imprægnering, realistisk eller figurativ stil.

Hvis du ikke har nogen idé, kan vi også lave et koncept til dig. Fra navne i graffiti-stil, tegneserier eller tegneserier, tegneseriehelter, fodboldklubber, logoer og fantasifigurer til blomstermønstre og sommerfugle på vægge i alle størrelser ... enhver idé kan realiseres.

Forestil dig at vågne op hver morgen og kigge ud over et stadigt solrige landskab, strand eller smuk have. Alt dette kan oprettes med et vægmaleri. Realiseringen af ​​dine ideer er i gode hænder og er taget hånd om ned til den sidste detalje med maksimal dedikation, hvor kvalitet og et fremragende slutresultat er altafgørende.

Det bedste resultat kan opnås på en glat overflade med en god grunning. Selvfølgelig dækker vi alt godt, så der ikke efterlades malingsstænk. Det maleri kan let fjernes ved at male muren på nytt med en god latex.

Har gadekunst lavet på et maleri?

Vil du ikke have varige ting? graffiti maleri på din væg? Så kan vi lave kunstværkerne på et maleri. Et kunstværk på lærred har den fordel, at du nemt kan flytte det. Flytter du, eller ønsker du at justere layoutet på dit interiør? Så gør du det bare graffiti maleri fra væggen og hænge den et andet sted.

Intet er sjovere end et originalt interiør med cool kunst, som du ikke kan se andre steder. At lave et graffitimaleri er måden at give dit interiør en personlig og unik karakter. Vælg du et maleri, der karakteriserer din lidenskab og livsstil, eller har du din yndlingsfilmscene eller musiker konverteret til et smukt kunstværk på lærred?

Graffitikunst at have det lavet på lærred er også et populært valg blandt forældre, der ønsker at overraske deres barn med en særlig dekoration i soveværelset. Fra yndlingshobbyer til specielle scener som junglen, det ydre rum eller selvfølgelig noget omkring din idol eller superhelt; vi er glade for at lave et 'enestående' vægmaleri til din lille eventyrer!

Eksempler på vores malerier

Nogle fotos for at give en idé om mulighederne for vores malerier og dekorationer. Se vores omfattende portefølje for flere eksempler på dette graffiti kunst.

Kunst til at forhindre uønsket graffiti

Med en gennemtænkt graffiti maleri du har garantien for, at din væg vil være fri for uønskede graffiti, såsom de irriterende 'tags'. Det er usædvanligt at gå over et stykke (som vi laver til dig). Derfor er det ofte et billigere alternativ at anvende et vægmaleri end at male over eller fjerne uønskede graffiti på anden måde.

Hvad koster det at lave graffiti?

Prisen for at få lavet et kunstværk afhænger blandt andet af typen graffiti stil du vælger. Formatet påvirker også delvis prisen; vælger du et maleri, der dækker hele væggen, eller kan kun en del af væggen behandles?

Opgavens vanskelighed, sammen med størrelse og placering / sted, spiller den vigtigste rolle i fastlæggelsen af ​​prisen. På grund af den store variation i priserne, råder vi dig til at anmode om et tilbud uden forpligtelse. Baseret på dine ønsker kan vi derefter beregne en målpris for dit vægmaleri.

Kontakt os nu og modtag information, rådgivning eller en prisberegning i dag.

Kontakt os